Lönehantering

ABK Ekonomitjänst i Stockholm - Lägg ut din löneredovisning på entreprenad

Löneberäkning kan upplevas av många företagare som en komplicerad del av företagandet och då kan det vara lätt att begå misstag under lönehanteringen om man inte är insatt i det. Detta kan lösas enkelt genom att lägga ut lönehanteringen till en extern part. Vi på ABK Ekonomitjänst använder oss av kvalificerade lönesystem för att hantera ditt företags löner, skickar lönespecifikationer till företagets anställda och kan även skicka betalningsuppdrag till din bank.

Lämna din lönehantering hos oss så kan du känna dig trygg att lönerna är korrekt hanterade och att skatter och avgifter blir deklarerade till Skatteverket.

Kontakta oss

Vi skräddarsyr lönehanteringen

Vi förstår att löneadministration kan vara en tidskrävande och komplicerad process. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att passa varje företags unika behov. Vi hjälper till med löneprocessen helt enligt ditt önskemål. Du kanske enbart behöver hjälp med delar av lönehanteringen eller så lämnar du hela löneprocessen till oss. Vi erbjuder även administration av anställningsavtal med elektroniska signeringar av båda parterna.

Du bestämmer.

Noggrannhet och sekretess

Som kund hos oss kan du lita på att din lönehantering alltid hanteras med den största noggrannhet och sekretess. Vi arbetar enligt de högsta etiska standarderna och följer strikta riktlinjer för datasekretess och integritet. Hos oss är all information säker.

Fokusera på annat

Låt oss ta hand om din löneadministration så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt och utveckla verksamheten. Kontakta oss idag för att få mer information om våra professionella och pålitliga tjänster för löneadministration. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag i löneprocessen så kan du fokusera på annat.

Kontakta oss