Deklaration och skattefrågor

Vi hanterar din och bolagets deklaration

Våra medarbetare på ABK Ekonomitjänst i Stockholm står vid din sida när det gäller deklarations- och skattefrågor. Vi vet att skatteregler och deklarationer kan vara komplicerade och tidskrävande för företag och privatpersoner.

Vi kan hjälpa dig med allt från att fylla i och lämna in din deklaration till att ge råd om hur du kan optimera din skatteplanering. Vi arbetar alltid noggrant och i enlighet med lagar och regler för att säkerställa att du uppfyller alla krav och ser till att du inte missar avdrag eller förmåner i deklarationen.

Våra skatteprogram möjliggör digital inlämning av deklarationer direkt till Skatteverket vilket är både miljövänligt och oftast mer bekvämt för dig som kund.

Kontakta oss

Skräddarsydda tjänster

Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina specifika behov, oavsett om du behöver hjälp med deklarationshantering, rådgivning om skatteplanering och optimering eller andra skattefrågor.

Öppenhet och transparens

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en högkvalitativ och personlig service. Vi värdesätter öppenhet och transparens i allt vi gör och vi kommer alltid att vara ärliga och tydliga i vår kommunikation med dig.

Skattefrågor och optimering

Vi kan hjälpa dig med skattefrågor oavsett om du företräder ett mindre företag, startup eller ett större företag. Vi analyserar skattesituationen och identifierar möjligheter och eventuella risker samt optimerar för allra bästa vinstuttag.

Kontakta oss