Bolagsbildning – ABK Ekonomitjänst AB

Vi hjälper dig att bilda aktiebolag

ABK Ekonomitjänst är en pålitlig redovisningsbyrå i Stockholm som specialiserar sig på bolagsbildning. Vi erbjuder en omfattande och skräddarsydd service till våra kunder och ger råd och stöd genom hela processen. Vi förstår att bolagsbildning kan verka komplicerat och överväldigande, men med vår erfarenhet och kunniga personal kan vi hjälpa dig att navigera genom alla steg och säkerställa att allt är korrekt och lagligt. Oavsett om du vill starta ett nystartat företag eller omvandla ditt befintliga företag till ett aktiebolag, kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål.

Kontakta oss

Bolagsbildning stöd och rådgivning

Våra redovisningskonsulter erbjuder dig stöd och rådgivning under hela processen så att du känner dig trygg och säker under bolagsbolagsbildningen men även att du är med på alla åtgärder som vidtas. Vi är ditt bollplank och hos oss kan du ställa frågor du har om processen.

Viktigt vid bolagsbildning

Hos oss får du hjälp med de viktiga stegen för en fulländad bolagsbildning som exempelvis upprättande av bolagsordning och aktiebok samt andra nödvändiga dokument som aktieägaravtal.

Bolagsbildning - Rätt bolagsform

Hos ABK Ekonomitjänst får du hjälp att välja rätt bolagsform. Vilken bolagsform som är rätt beror på vad du arbetar med och de förutsättningar som råder.

Ska du starta bolaget ensam eller är ni flera? Den faktorn tillsammans med ett flertal andra faktorer är viktiga att ta hänsyn till när man startar bolag. De vanligaste bolagsformerna är aktiebolag, enskild firma och handelsbolag.

Kontakta oss