Bokslut – Vi hjälper dig med bokslut i Stockholm

Vi erbjuder komplett bokslut

Att upprätta bokslut kräver mycket noggrannhet och kunskap inom företagsekonomi. Genom att anlita en professionell redovisningsbyrå som ABK Ekonomitjänst kan du vara trygg i att bokslutet är kvalitetssäkrat. Vi erbjuder komplett bokslut och årsredovisning / årsbokslut oavsett bolagsform.

För bästa kvalité använder vi såklart marknadens bästa bokslutsprogram. Digital inlämning är därför möjlig för den som inte vill använda den fysiska pennan.

Kontakta oss

Se årets resultat och få råd inför framtiden

När företagets verksamhetsår är slut ska företagets ekonomiska historik samlas och avslutas i ett bokslut. Vi på ABK Ekonomitjänst gör en slutlig redovisning där den löpande bokföringen är sammanställd och man enkelt kan analysera hur företaget har gått under året. Bokslutet är ett viktigt underlag för företagets framtida utveckling.

Vi är med från början till slut

Med vår expertis hanterar vi hela processen från början till slut. Vi tar oss an viktiga moment som exempelvis bokslutstransaktioner, värdering av tillgångar, upprättande av årsredovisning och deklaration. Givetvis håller vi oss uppdaterade efter rådande lagar och anpassar oss utefter det. Allt för att ditt bokslut fylls i korrekt och lämnas in till myndigheterna i tid.

Professionell service

När du väljer att samarbeta med oss på ABK Ekonomitjänst för ditt bokslut, kan du vara säker på att du får en personlig och professionell service. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och arbetar tillsammans med dig för att skapa en lösning som passar just ditt företag. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och att överträffa dina förväntningar.

Din partner för bokslut

Med ABK Ekonomitjänst som din partner för upprättande av bokslut kan du känna dig trygg. Med oss får du en tydlig bild över företagets ekonomi och underlag för framtida planering och investeringar.

Kontakta oss