Bokföring i Stockholm

Bokföring är viktigt för verksamheten

Bokföring kan låta tråkigt men se det så här, det är en grund till något värdefullt varifrån du hämtar information om hur ditt företag mår. Genom att ha koll på siffror kan du fatta välgrundade beslut om företagets framtid och säkerställa att ekonomin och företaget är på väg dit du vill. När du anlitar oss för bokföring i Stockholm får du en ”egen” redovisningskonsult som blir din personliga kontakt. Du ska känna att du alltid är välkommen med dina frågor.

För bokföring använder vi för det mesta Fortnox men jobbar även i Edison, Visma / Visma E ekonomi mfl.

Kontakta oss

Vi håller koll på bokföringen

Som företagare ska det vara en självklarhet att man håller koll på sin bokföring. Men det är inte alltid lätt att veta vad som ska bokföras och hur man ska göra det på rätt sätt. Därför är det viktigt att ha en kunnig redovisningsbyrå som kan hjälpa till med bokföringen och se till att allt görs korrekt.

Vi har gedigen kunskap

ABK Ekonomitjänst är en redovisningsbyrå i Stockholm som har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag med bokföring. Vi har en gedigen kunskap och håller oss uppdaterade om regler kring redovisning och kan hjälpa till med allt från löpande bokföring och fakturahantering till årsbokslut och deklarationer. Vi ser till att allt görs enligt gällande lagar och regler och att företagets redovisning är i ordning.

Viktigt beslutsunderlag

En korrekt bokföring är inte bara viktig för att uppfylla lagkrav, det är även avgörande för att kunna fatta beslut om företagets framtid och för att kunna planera för framtida investeringar och utveckling. Med vår hjälp inom bokföring i Stockholm kan företagare känna sig trygga i att deras bokföring sköts på rätt sätt och att de alltid har en uppdaterad överblick över sin ekonomi.

Din partner för bokföring

Kort sagt, bokföring är en viktig del inom företagande och ekonomi. Genom att ha en kunnig redovisningsbyrå som ABK Ekonomitjänst vid sin sida kan företagare känna sig trygga i att deras redovisning är i god ordning. Kontakta oss idag för att få hjälp med din bokföring i Stockholm!

Kontakta oss