Redovisningstjänster i Stockholm

Redovisningsbyrå i Stockholm med personlig service

Med vår gedigna erfarenhet inom ekonomiadministration i företag och personliga service kan vi se till att du får bättre kontroll över ditt företags ekonomi. Vi ser till att förenkla din ekonomihantering och stöttar dig så att du kan driva, effektivisera och utveckla företaget på allra bästa sätt.

Bokföring

Om bokföring inte är din starka sida så har du hittat rätt. Bokföringen är en nödvändig bas i ditt företags verksamhet, varifrån man hämtar information om hur företaget mår. När du anlitar oss får du en "egen" redovisningskonsult som blir din personliga kontakt.

Läs mer

Bokslut

Varje företags räkenskapsår ska avslutas med ett bokslut. För enskilda firmor och handelsbolag behöver i normalfallet endast ett förenklat årsbokslut upprättas som ska vara klar inom 6 månader efter räkenskapsårets slut. Aktiebolag ska upprätta en årsredovisning som ska vara klar senast 6 månader efter räkenskapsårets utgång. Under vissa förutsättningar ska årsredovisningen revideras av en godkänd eller auktoriserad revisor och då ska årsredovisningen vara inlämnad senast 4,5 månad efter räkenskapsårets utgång.

Läs mer

Deklarationer

Samtliga privatpersoner med näringsverksamhet och bolag måste årligen lämna in en inkomstdeklaration med mer eller mindre komplicerade bilagor. Vi upprättar årligen ett stort antal inkomstdeklarationer och har mångårig erfarenhet av de speciella omständigheter som kan ligga till grund för en inkomstdeklaration. Vi ser till att din deklaration blir korrekt upprättad samt inlämnas vid rätt tidpunkt.

Läs mer

Bolagsbildningar

Funderar du på att starta bolag? Vi hjälper dig att bilda bolag med allt som hör till. Är du ute efter ett aktiebolag är det inte omöjligt att vi har ett på lager, snabbt och smidigt! Vi hjälper dig med att bilda aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag samt bistå med råd inför en sådan bildning.

Läs mer

Lönehantering

Löneberäkning upplevs av många företagare som en komplicerad del av företagandet. Det kan därför vara en god lösning att lägga ut hela löneadministrationen på extern part.

Läs mer

Budget

En genomarbetad budget är grunden för framgångsrikt företagande. Med en budget kan du som företagare sätta mål för din verksamhet. Vi hjälper gärna med både budgetkalkylen och uppföljningen mot resultat/utfallet.

Läs mer